Secretariaat Stichting Vrienden van de Heilig Hart Kerk,

Henk Heuvelmans, P.C.Hooftstraat 14, 3601SP Maarssen

secretariaat@vriendenheilighartkerkmaarssen.nl

Bezoekadres Heilig Hart Kerk: Breedstraat 3, Maarssen. Route


Met de bus:

Connexion bus 120 vanuit Utrecht richting Amsterdam over de Amsterdamse Straatweg; elk half uur; uitstappen halte dorp Maarssen; teruglopen naar de rotonde en de Kerkweg inslaan, rechtdoor blijven lopen over Harmonieplein/parkeerplaats, u ziet dan de kerktoren voor u. 

Ook U-OV bus 12 gaat naar Maarssen dorp, uitstappen op halte Kerkweg, en van daar over Harmonieplein / parkeerplaats richting kerk lopen. Duur rit Utrecht – Maarssen klein ½ uur. Vanaf bushalte naar kerk lopen is 5 minuten.


Met de trein:

Er rijdt elk kwartier een trein naar Maarssen (trein vanuit Utrecht richting Breukelen), u komt aan op het station in Maarssen-Broek. 

Lopen naar het dorp (15 minuten): via de weg langs het kanaal loopt u over de brug naar Maarssen-Dorp: op de brug links aanhouden, beneden bij de rotonde oversteken en de Kerkweg inlopen, rechtdoor blijven lopen over het Harmonieplein/parkeerplaats, u ziet dan de kerktoren voor u.


Met de auto:

Vanuit Utrecht: via de Amsterdamsestraatweg: in Maarssen aangekomen bij 3e rotonde (1e rotonde is bij brandweer kazerne, 2e  boven op verhoging van de oprit van de brug, 3e bij Kerkweg ) rechtsaf  de Kerkweg in, bocht naar rechts volgen en onmiddellijk na appartementengebouw aan linker hand , linksaf de parkeerplaats op. U ziet daar al de toren van de kerk: twee minuten lopen. Wilt u bij de kerk zelf komen: doorrijden op de Kerkweg, 1e straat linksaf: de Raadhuisstraat, op eind weer links, u ziet dan de kerk rechts.

Vanaf de A2 (Utrecht - Amsterdam) neemt u de afslag ‘Maarssen’ en komt u op de Zuilense Ring (N230). 

Vanaf de Zuilense Ring (N230) neemt u de afslag ‘Maarssen-dorp’. Boven aan de afslag gaat u linksaf de Sweserengseweg op. Aan het einde van de Sweserengseweg slaat u linksaf de Dr. Plesmanlaan in. Volg de Dr. Plesmanlaan met de bocht mee naar rechts, bij de rotonde linksom Huis Ten Boschstraat in, weg volgen met bocht naar links over de Vechtbrug, rechtsaf de Kerkweg in en voor appartementengebouw aan rechter hand rechtsaf de parkeerplaats op. U ziet daar al de toren van de kerk: twee minuten lopen. Wilt u bij de kerk zelf komen: doorrijden op de Kerkweg, 1e straat linksaf: de Raadhuisstraat, op eind weer links, u ziet dan de kerk rechts